Om arthotel

Den kunstneriske ledelse i arthotel består af scenekunstner Dorthe Eggertsen og musiker/tekniker Rasmus Kajhøj. Bag arthotels visuelle udtryk står fotograf Søren Dø.

 

I arthotel udvikler vi ideer og laver projekter indenfor scenekunst. Målgruppen for arthotels projekter kan være både børn, unge og voksne i al almindelighed, samt særlige grupper af enhver art.

 

I arthotel lægger vi særlig vægt på nyskabelse, aktualitet, interaktion og publikumsudvikling. Dvs. at arbejde eksperimenterende i formidlingen på både det visuelle, det musikalske og det digitale plan. At arbejde med emner og temaer der relaterer til publikum og samtid. At have fokus på dialog og samspil med publikum, samt at arbejde med publikum som medskaber.

 

På lang sigt stræber vi efter at forankre hvert af vores projekter som særligt relevante for sin tid. Vi får større og større muligheder for kommunikation på digitale platforme og vi vil have fokus på kontinuerligt at bruge de muligheder der er til at flytte grænser. Hele tiden at tænke nye elementer og aktiviteter ind i samspil med teatret, så det får et liv der breder sig langt ud over teatersalen. Det er vores dna.